ВИДЕО: Гледачите со подотворена уста, браќата Брајан одиграа епски поен во Индијан Велс

Браќата Браун со години се неприкосновени во светот на машките двојки во тенис, а ноќва во Индијан Велс го одиграа поенот на сезоната. Околу една минута траеше „магијата“ на браќата Брајан од едната и Русите Качанов и Медведев од другата страна на мрежата.

Гледачите останаа со подотворена уста, а поенот им припадна на Американеците.

Погледнете го епскиот поен кој им припадна на Мајк и Боб Брајан:   

Браќата Брајан годобија мечот со 2-0 во сетови (6-4, 6-4).