ФОТО: Перфектната фигура е најголемо оружје на Ники Џил

Ники Џил мегѕaвезда на социјалните медиуми и фитнес сензација на Флорида. Од објавувањето на нејзината прва фотографија во 2011 година, Ники стана атракција меѓу своите фанови.

Првично, Ники студираше на Атлантскиот универзитет во Флорида, па дипломира биологија и психологија. Како што растеше нејзината љубов кон здравјето и кон фитнесот, таа почна почесто да тренира во вежбалница.

Со текот на годините ја обликуваше својата неверојатна фигура и денес таа изгледа перфектно.