ФОТО: Некогаш слатки дечиња, сега ѕвезди – како изгледаа спортистите како мали

Коронавирусот го прекина спортот низ Европа, а додека спортистите седат дома, на социјалните мрежи се појави интересен предизвик кој вели да се објавуваат слики од сите додека биле мали.

Македонските спористи го прифатија овој предизвик и веднаш се активираа. Во продолжение, погледнете како изгледаа Кирил Лазаров, Горан Пандев, Илија Несторовски, Александар Трајковски, Ељиф Елмас, Енис Барди... како деца.


Александар Трајковски


Даниел Мојсов


Дарко Велковски


Давид и Дориан Бабунски


Давор Палевски


Душко Трајчевски


Елиф Елмас


Енис Барди


Филип Кузмановски


Филип Лазаров


Горан Пандев


Илија Несторовски


Јани Атанасов


Кирил Лазаров


Мартин Велковски


Никола Јакимовски


Никола Митревски


Перо Антиќ


Петар Петковски


Столе Димитриевски


Столе Стојчевски


Виктор Ангелов


Жарко Пешевски