ВИДЕО: НБА ѕвезда на својата веридба уживаше во балкански хитови

НБА ѕвездата на Лос Анџелес Клиперси, Пол Џорџ и неговата долгогодишна партнерка Даниела Рајиќ направија мала церемонија во вид на веридба. Кошаркарот и српската вереница се заедно долго време, а Џорџ реши да ја побара да му биде жена овој викенд. 

Интересно, на оваа церемонија каде присуствуваа најблиските личности на Џорџ и Рајиќ, парот и присутните уживаа во српски песни од познатата пејачка Светлана Ражњатовиќ. 

  • Дел од атмосферата на церемонијата:

Инаку, Пол и Даниела веќе имаат две ќерќи и долго време се заедно, па чекорот беше очекуван долго време.