ФОТО: Која е Ане де Паула, девојката која го тешеше Ембид по тешкиот пораз во Торонто

Де Паула насловна

Центарот на Филаделфија 76ерс, Џоел Ембид, беше најемотивен по тешкиот пораз во седмиот натпревар против Торонто. 

Неговите солзи ја поделија јавноста во САД, а утеха по мечот се обиде да му даде неговата атрактивна девојка, Ане де Паула.

Бразилскиот модел и Камерунецот се заедно неколку месеци. Таа е популарна поради нејзината фото-сесија со „Sports Illustrated“.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNE DE PAULA (@annedepaula_) on