ФОТО: Ќерката на Симан поради големите гради привлекува интерес каде и да се појави

Поранешниот голман на репрезентацијата на Англија и Арсенал, Дејвид Симан се смета за еден од најдобрите голмани на светот во текот на 90-тите години. 

Од врската со Деби Роџерс во 1995 година, Симан доби ќерка, Георгина Симан, која 25 години подоцна привлекува огромно внимание каде и да се појави.

Причината се нејзините огромни гради. Георгина не ги крие, горда е на нив, а многумина веруваат дека треба да ги намали. Георгина веќе долго време е целосно независна од својот татко. Таа има свој салон за убавина и задоволна е од работата.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad For Who?

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rather lay by the poolside, than stay by a fools side

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss being a blonde but slyly feeling being a brunette

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Memorable Valentines

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) onView this post on Instagram


Sun kissed always

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on