ФОТО: Карачиќ официјално стана „македонски зет“, ја запроси Душица

Хрватскиот среден бек Игор Карачиќ официјално стана македонски зет затоа што ја побара раката на својата животна сопатничка Душица.

Двајцата подолго време беа во врска, па решија да се „врзат“. Фотографиите ги објавија на социјалната мрежа Инстаграм, па добија честитки од сите страни.

Игор и Душица, нека е со среќа!