ВИДЕО: Големиот Шекил О'Нил се појави на фестивал и предизвика лудило

{eil

Пензијата не е досадна кога сте Шекил О'Нил. Еден од најхаризматичните кошаркари во историјата на НБА лигата постојано наоѓа начин како да направи забава за себе, но и за останатите.

За време на викендот тој присуствуваше на познатиот фестивал „Tomorrowland“ кој се одржува во Белгија.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on

Најпрво се појави на бина, а потоа играше и лудуваше во првите редови заедно со присутната публика. Видеото веднаш се рашири и беше прегледано над пет милиони пати во првите 24 часа.