ФОТО: Германската експедиција на СП ќе ја пратат овие убавици покрај фудбалерите

Германија

Германската репрезентација ќе биде еден од фаворитите за највисок пласман на Мундијалот во Катар.

Селекторот Хенси Флик го објави списокот на фудбалери на кои ќе смета за светскиот собир. Покрај нив ќе бидат нивните девојки и сопруги, кои се добро познати за германската јавност.

Меѓу нив се издвојува понежната половина на голманот Кевин Трап, убавата Изабел Гуларт.