ФОТО: Еве зошто сестрата на Патрик Шик е најбараниот модел во Италија

Патрик Шик

Сестрата на Патрик Шик, Кристина Шикова, стана доста популарна во Италија благодарение на нејзината убавина.

Разголените фотографии и провокативните пози на Инстаграм и донесоа голем број на рекламни кампањи. Италијанската публика со нетрпение ја очекува секоја нејзина нова фотографија на социјалните мрежи.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

Погледнете дел од нејзината колекција на Инстаграм:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova (@kristynaschickova) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristyna Schickova  (@kristynaschickova) on

(@kristynaschickova) on