ВИДЕО: Столе ги грабна двата СЕХА-пехари, Вардар нема рамен во регионот!

Најнапред од рацете на првиот човек на СЕХА лигата, Михајло Михајловски, а потоа и од Александар Мешков како претставник на спонзорот на натпреварувањето, капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов го прими преодниот и пехарот во трајна сопственост од СЕХА лигата.

Погледнете го моментот кога вардарци ја добија наградата за „златната“ сезона во СЕХА: