ВИДЕО: Стефановски подели кошаркарска блокада и во дуелот на ветераните

Блокадата во кошаркарски стил денес ретко кој ракометен голман ја применува. Стевче Стефановски беше специјалист за таков вид изненадување за противничките крила.

Погледнете како во дуелот на ветераните Стефановски го одбрани зицерот на Кузмановски: