ВИДЕО: Спектакл за незаборав - еве го натпреварот на ракометните легенди во Битола

Пелистер - Македонија (ветерани)

Два дена по ракометниот спектакл во Битола и дуелот на легендите на Пелистер и македонската репрезентација, уште се прераскажува натпреварот и дружењето на ракометарите од „златната“ генерација на ракометот во нашата земја.

Gol.mk ви го претставува натпреварот интегрално, секоја од четвртините по десет минути и начинот на кој Пелистер извојува победа над македонската репрезентација со 25-22.

Уживајте во натпреварот: