Распоред и резултати

Табели

U20 Европско Првенство Б1, Пласман U20 Европско Првенство Б2, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Австрија У20Австрија У20 1 5 4 1 0 157:113 44 9
2 Чешка У20Чешка У20 1 5 4 0 1 142:111 31 8
3 Холандија У20Холандија У20 5 3 1 1 154:115 39 7
4 Косово У20Косово У20 5 2 0 3 129:129 0 4
5 Молдавија У20Молдавија У20 5 1 0 4 125:167 -42 2
6 Бугарија У20Бугарија У20 5 0 0 5 109:181 -72 0
U20 Европско Првенство Б1, Пласман U20 Европско Првенство Б2, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Црна Гора У20Црна Гора У20 4 4 0 0 129:97 32 8
2 Летонија У20Летонија У20 4 3 0 1 111:105 6 6
3 Турција У20Турција У20 1 4 2 0 2 127:119 8 4
4 Словачка У20Словачка У20 1 4 1 0 3 107:120 -13 2
5 Грузија У20Грузија У20 4 0 0 4 91:124 -33 0

Pages