Распоред и резултати

Табели

U18 Европско Првенство, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ХрватскаХрватска 3 3 0 0 94:68 26 6
2 СрбијаСрбија 3 1 1 1 70:73 -3 3
3 ПортугалијаПортугалија 1 3 1 0 2 71:86 -15 2
4 ИзраелИзраел 1 3 0 1 2 76:84 -8 1
U18 Европско Првенство, Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ГерманијаГерманија 3 3 0 0 75:60 15 6
2 ШпанијаШпанија 1 3 1 0 2 73:62 11 2
3 УнгаријаУнгарија 1 3 1 0 2 65:74 -9 2
4 РусијаРусија 3 1 0 2 61:78 -17 2
U18 Европско Првенство, Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ИсландИсланд 3 3 0 0 82:68 14 6
2 ШведскаШведска 3 2 0 1 87:80 7 4
3 СловенијаСловенија 3 1 0 2 77:79 -2 2
4 ПолскаПолска 3 0 0 3 72:91 -19 0
U18 Европско Првенство, Група И1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 НорвешкаНорвешка 3 3 0 0 93:77 16 6
2 ПортугалијаПортугалија 3 2 0 1 87:83 4 4
3 ИзраелИзраел 3 1 0 2 75:91 -16 2
4 РоманијаРоманија 3 0 0 3 85:89 -4 0
U18 Европско Првенство, Група И2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 УнгаријаУнгарија 1 3 2 0 1 84:66 18 4
2 СловенијаСловенија 1 3 2 0 1 81:72 9 4
3 РусијаРусија 2 3 2 0 1 74:80 -6 4
4 ПолскаПолска 3 0 0 3 68:89 -21 0
U18 Европско Првенство, Група М1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ДанскаДанска 3 3 0 0 75:65 10 6
2 ХрватскаХрватска 3 2 0 1 72:62 10 4
3 ФранцијаФранција 3 1 0 2 72:75 -3 2
4 СрбијаСрбија 3 0 0 3 70:87 -17 0
U18 Европско Првенство, Група М2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ИсландИсланд 3 2 0 1 79:79 0 4
2 ШведскаШведска 3 2 0 1 82:83 -1 4
3 ГерманијаГерманија 3 1 0 2 74:75 -1 2
4 ШпанијаШпанија 3 1 0 2 82:80 2 2
U18 Европско Првенство, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ДанскаДанска 3 3 0 0 78:67 11 6
2 ФранцијаФранција 3 1 1 1 81:83 -2 3
3 НорвешкаНорвешка 1 3 1 0 2 82:88 -6 2
4 РоманијаРоманија 1 3 0 1 2 80:83 -3 1