Најнови вести

Група 1
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ФранцијаФранција 5 5 0 0 165:134 +31 10
2 ШпанијаШпанија 5 4 0 1 149:124 +25 8
3 СловенијаСловенија 5 3 0 2 158:133 +25 6
4 ПолскаПолска 5 2 0 3 123:127 -4 4
5 Црна ГораЦрна Гора 5 1 0 4 126:154 -28 2
6 ИранИран 5 0 0 5 125:174 -49 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група 2
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ШведскаШведска 5 5 0 0 164:133 +31 10
2 УнгаријаУнгарија 5 3 0 2 148:147 +1 6
3 ИсландИсланд 5 3 0 2 169:158 +11 6
4 ПортугалијаПортугалија 5 2 1 2 146:133 +13 5
5 БразилБразил 5 1 1 3 138:151 -13 3
6 Зелено'ртски ОстровиЗелено'ртски Острови 5 0 0 5 138:181 -43 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група 3
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 НорвешкаНорвешка 1 5 5 0 0 148:118 +30 10
2 ГерманијаГерманија 1 5 4 0 1 163:133 +30 8
3 СрбијаСрбија 5 3 0 2 155:141 +14 6
4 ХоландијаХоландија 5 2 0 3 143:141 +2 4
5 АргентинаАргентина 1 5 1 0 4 107:150 -43 2
6 КатарКатар 1 5 0 0 5 120:153 -33 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група 4
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ДанскаДанска 1 5 4 1 0 174:130 +44 9
2 ЕгипетЕгипет 1 5 4 0 1 150:118 +32 8
3 ХрватскаХрватска 5 3 1 1 171:143 +28 7
4 БахреинБахреин 5 2 0 3 137:160 -23 4
5 САДСАД 1 5 1 0 4 113:162 -49 2
6 БелгијаБелгија 1 5 0 0 5 132:164 -32 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група 2
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ТунисТунис 3 3 0 0 93:78 +15 6
2 МакедонијаМакедонија 3 2 0 1 108:83 +25 4
3 МарокоМароко 3 1 0 2 78:97 -19 2
4 АлжирАлжир 3 0 0 3 77:98 -21 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група 1
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ЧилеЧиле 1 3 3 0 0 93:73 +20 6
2 Република КорејаРепублика Кореја 1 3 2 0 1 97:86 +11 4
3 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 3 1 0 2 74:87 -13 2
4 УругвајУругвај 3 0 0 3 81:99 -18 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група А
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ШпанијаШпанија 3 3 0 0 99:73 +26 6
2 Црна ГораЦрна Гора 3 2 0 1 94:94 0 4
3 ИранИран 3 1 0 2 78:93 -15 2
4 ЧилеЧиле 3 0 0 3 83:94 -11 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Б
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ФранцијаФранција 1 3 3 0 0 102:78 +24 6
2 СловенијаСловенија 1 3 2 0 1 96:77 +19 4
3 ПолскаПолска 3 1 0 2 74:82 -8 2
4 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 3 0 0 3 66:101 -35 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Г
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ЕгипетЕгипет 3 3 0 0 96:57 +39 6
2 ХрватскаХрватска 3 2 0 1 98:77 +21 4
3 САДСАД 3 1 0 2 66:102 -36 2
4 МарокоМароко 3 0 0 3 70:94 -24 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Д
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ПортугалијаПортугалија 3 2 0 1 85:74 +11 4
2 ИсландИсланд 3 2 0 1 96:81 +15 4
3 УнгаријаУнгарија 3 2 0 1 85:82 +3 4
4 Република КорејаРепублика Кореја 3 0 0 3 76:105 -29 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Е
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ГерманијаГерманија 3 3 0 0 102:81 +21 6
2 СрбијаСрбија 3 2 0 1 103:85 +18 4
3 КатарКатар 3 1 0 2 80:89 -9 2
4 АлжирАлжир 3 0 0 3 72:102 -30 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Ф
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 НорвешкаНорвешка 3 3 0 0 98:74 +24 6
2 ХоландијаХоландија 3 2 0 1 89:70 +19 4
3 АргентинаАргентина 3 1 0 2 75:87 -12 2
4 МакедонијаМакедонија 3 0 0 3 77:108 -31 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Х
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ДанскаДанска 3 3 0 0 113:70 +43 6
2 БахреинБахреин 2 3 1 1 1 78:91 -13 3
3 БелгијаБелгија 1 3 1 0 2 87:102 -15 2
4 ТунисТунис 1 3 0 1 2 77:92 -15 1
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман
Група Ц
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 ШведскаШведска 3 3 0 0 107:57 +50 6
2 БразилБразил 3 2 0 1 83:78 +5 4
3 Зелено'ртски ОстровиЗелено'ртски Острови 3 1 0 2 88:89 -1 2
4 УругвајУругвај 3 0 0 3 61:115 -54 0
Плејоф
Главна рунда
Разигрување за пласман