Super Globe, Group C
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КиелцеКиелце 2 2 0 0 86:56 +30 4
Разигрување за пласман
2 ТаубатеТаубате 2 1 0 1 62:67 -5 2
Разигрување за пласман
3 Ал-КувајтАл-Кувајт 2 0 0 2 54:79 -25 0
Плејоф
Разигрување за пласман
Super Globe, Group D
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БарселонаБарселона 2 2 0 0 87:42 +45 4
Разигрување за пласман
2 Есперанца ТунисЕсперанца Тунис 2 1 0 1 70:58 +12 2
Разигрување за пласман
3 Министрос КлубМинистрос Клуб 2 0 0 2 39:96 -57 0
Плејоф
Разигрување за пласман
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 МагдебургМагдебург 2 2 0 0 76:52 +24 4
Разигрување за пласман
2 Ал КалејАл Калеј 2 1 0 1 64:56 +8 2
Разигрување за пласман
3 Сиднеј ЈуниверзитиСиднеј Јуниверзити 2 0 0 2 44:76 -32 0
Плејоф
Разигрување за пласман
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Ал Ахли ЕгипетАл Ахли Египет 1 2 2 0 0 65:58 +7 4
Разигрување за пласман
2 БенфикаБенфика 1 2 1 0 1 67:56 +11 2
Разигрување за пласман
3 МудхарМудхар 2 0 0 2 57:75 -18 0
Плејоф
Разигрување за пласман