Супер Глоуб, Група Б

Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Ал Ахли ЕгипетАл Ахли Египет 1 2 2 0 0 65:58 +7 4
Разигрување за пласман
2 БенфикаБенфика 1 2 1 0 1 67:56 +11 2
Разигрување за пласман
3 МудхарМудхар 2 0 0 2 57:75 -18 0
Плејоф
Разигрување за пласман
1. коло. коло

ВТО, 18 октомври 2022

2. коло. коло

СРЕ, 19 октомври 2022

3. коло. коло