Super Globe, Group D

Super Globe, Group D
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БарселонаБарселона 2 2 0 0 87:42 +45 4
Разигрување за пласман
2 Есперанца ТунисЕсперанца Тунис 2 1 0 1 70:58 +12 2
Разигрување за пласман
3 Министрос КлубМинистрос Клуб 2 0 0 2 39:96 -57 0
Плејоф
Разигрување за пласман
1. коло. коло
2. коло. коло
3. коло. коло