Super Globe, Group C

Super Globe, Group C
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КиелцеКиелце 2 2 0 0 86:56 +30 4
Разигрување за пласман
2 ТаубатеТаубате 2 1 0 1 62:67 -5 2
Разигрување за пласман
3 Ал-КувајтАл-Кувајт 2 0 0 2 54:79 -25 0
Плејоф
Разигрување за пласман
1. коло. коло

ВТО, 18 октомври 2022

2. коло. коло

СРЕ, 19 октомври 2022

3. коло. коло

ЧЕТ, 20 октомври 2022