ЕП, Група Д

Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Главна рунда
1 СловенијаСловенија 3 3 0 0 92:81 +11 6
Главна рунда
2 НорвешкаНорвешка 3 1 1 1 85:75 +10 3
3 ПолскаПолска 1 3 1 0 2 78:92 -14 2
4 Фарски ОстровиФарски Острови 1 3 0 1 2 83:90 -7 1
Главна рунда