Распоред и резултати

Табели

ОИ, Квалификации, Турнир 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ПолскаПолска 3 3 0 0 88:71 17 6
2 ТунисТунис 3 2 0 1 91:83 8 4
3 МакедонијаМакедонија 3 1 0 2 76:84 -8 2
4 ЧилеЧиле 3 0 0 3 83:100 -17 0
ОИ, Квалификации, Турнир 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 СловенијаСловенија 2 3 2 0 1 80:62 18 4
2 ШведскаШведска 1 3 2 0 1 81:67 14 4
3 ШпанијаШпанија 1 3 2 0 1 83:70 13 4
4 ИранИран 3 0 0 3 59:104 -45 0
ОИ, Квалификации, Турнир 3
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ДанскаДанска 1 3 2 1 0 79:73 6 5
2 ХрватскаХрватска 1 3 2 0 1 84:71 13 4
3 НорвешкаНорвешка 2 3 1 1 1 81:81 0 3
4 БахреинБахреин 3 0 0 3 75:94 -19 0

Pages