Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Брест Бретања ХандболБрест Бретања Хандбол 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ЦСМ БукурештЦСМ Букурешт 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Бањик МостБањик Мост 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ФТЦФТЦ 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ОдензеОдензе 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Крим МеркаторКрим Меркатор 0 0 0 0 0:0 0 0
1 БитигхајмБитигхајм 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Виперс КристиансандВиперс Кристиансанд 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Рапид БукурештРапид Букурешт 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ЃерЃер 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Кастамону БеледијесиКастамону Беледијеси 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 МецМец 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Локомотива ЗагребЛокомотива Загреб 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 СторхамарСторхамар 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЕсбјергЕсбјерг 0 0 0 0 0:0 0 0
1 БудуќностБудуќност 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф