Распоред и резултати

Табели

ЕП (Ж), Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ФранцијаФранција 1 3 3 0 0 74:60 14 6
2 ДанскаДанска 1 3 2 0 1 78:65 13 4
3 Црна ГораЦрна Гора 3 1 0 2 68:77 -9 2
4 СловенијаСловенија 3 0 0 3 65:83 -18 0
ЕП (Ж), Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 РусијаРусија 3 3 0 0 85:70 15 6
2 ШведскаШведска 3 1 1 1 76:76 0 3
3 ШпанијаШпанија 3 1 1 1 72:78 -6 3
4 ЧешкаЧешка 3 0 0 3 69:78 -9 0
ЕП (Ж), Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ХрватскаХрватска 3 3 0 0 76:71 5 6
2 УнгаријаУнгарија 3 1 0 2 84:78 6 2
3 ХоландијаХоландија 1 3 1 0 2 78:80 -2 2
4 СрбијаСрбија 1 3 1 0 2 79:88 -9 2
ЕП (Ж), Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 НорвешкаНорвешка 3 3 0 0 105:65 40 6
2 ГерманијаГерманија 3 1 1 1 66:82 -16 3
3 РоманијаРоманија 3 1 0 2 67:74 -7 2
4 ПолскаПолска 3 0 1 2 67:84 -17 1
ЕП (Ж), Главна рунда, Група 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ФранцијаФранција 1 5 4 1 0 132:121 11 9
2 ДанскаДанска 1 5 4 0 1 136:111 25 8
3 РусијаРусија 2 5 3 1 1 136:129 7 7
4 Црна ГораЦрна Гора 5 1 1 3 122:127 -5 3
5 ШпанијаШпанија 1 5 0 2 3 120:140 -20 2
6 ШведскаШведска 1 5 0 1 4 121:139 -18 1
ЕП (Ж), Главна рунда, Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 НорвешкаНорвешка 5 5 0 0 170:114 56 10
2 ХрватскаХрватска 5 4 0 1 124:123 1 8
3 ХоландијаХоландија 5 3 0 2 141:134 7 6
4 ГерманијаГерманија 5 2 0 3 124:137 -13 4
5 УнгаријаУнгарија 5 1 0 4 118:140 -22 2
6 РоманијаРоманија 5 0 0 5 107:136 -29 0

Pages