Европско Првенство Квалификации

Primary tabs

Најнови вести

Табели

Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ЛуксембургЛуксембург 3 3 0 0 100:54 +46 6
1 СрбијаСрбија 3 2 1 0 84:71 +13 5
1 ШведскаШведска 1 2 2 0 0 63:46 +17 4
1 ДанскаДанска 1 2 2 0 0 71:48 +23 4
1 ШведскаШведска 1 2 2 0 0 63:46 +17 4
1 ГерманијаГерманија 4 4 0 0 130:91 +39 8
1 ЛуксембургЛуксембург 3 3 0 0 100:54 +46 6
1 НорвешкаНорвешка 1 3 2 0 1 91:76 +15 4
1 ПолскаПолска 1 2 2 0 0 64:48 +16 4
1 РусијаРусија 2 1 1 0 57:55 +2 3
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 114:104 +10 6
1 КипарКипар 3 3 0 0 88:61 +27 6
1 1 2 2 0 0 65:48 +17 4
1 КипарКипар 3 3 0 0 88:61 +27 6
2 СловенијаСловенија 1 2 1 1 0 61:50 +11 3
2 БугаријаБугарија 3 2 0 1 76:84 -8 4
2 РоманијаРоманија 1 2 1 0 1 66:60 +6 2
2 МакедонијаМакедонија 1 2 2 0 0 58:47 +11 4
2 ФранцијаФранција 1 2 0 1 1 50:53 -3 1
2 ГрузијаГрузија 3 2 0 1 102:71 +31 4
2 РоманијаРоманија 1 2 1 0 1 66:60 +6 2
2 БелорусијаБелорусија 1 2 1 0 1 52:52 0 2
2 ИсландИсланд 3 2 0 1 92:69 +23 4
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 2 3 1 0 2 63:68 -5 2
2 БугаријаБугарија 3 2 0 1 76:84 -8 4
2 ГрузијаГрузија 3 2 0 1 102:71 +31 4
2 УкраинаУкраина 1 2 0 1 1 55:57 -2 1
3 2 2 1 0 1 59:61 -2 2
3 ИталијаИталија 3 1 0 2 81:87 -6 2
3 Црна ГораЦрна Гора 2 2 1 0 1 59:61 -2 2
3 ЧешкаЧешка 0 0 0 0 0:0 0 0
3 АзербејџанАзербејџан 3 1 0 2 69:79 -10 2
3 АзербејџанАзербејџан 3 1 0 2 69:79 -10 2
3 ИзраелИзраел 1 0 0 1 22:31 -9 0
3 Велика БританијаВелика Британија 3 1 0 2 71:79 -8 2
1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 ХоландијаХоландија 3 1 1 1 77:87 -10 3
3 БелгијаБелгија 1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 2 2 1 0 1 59:61 -2 2
3 ШвајцаријаШвајцарија 2 0 0 2 49:56 -7 0
3 Велика БританијаВелика Британија 3 1 0 2 71:79 -8 2
2 0 0 0 0 0:0 0 0
3 ЕстонијаЕстонија 4 1 0 3 94:108 -14 2
4 КосовоКосово 2 0 0 2 41:62 -21 0
4 ИрскаИрска 3 0 0 3 72:102 -30 0
4 ГрцијаГрција 1 0 0 1 21:31 -10 0
4 МалтаМалта 3 0 0 3 65:113 -48 0
3 Фарски ОстровиФарски Острови 0 0 0 0 0:0 0 0
4 КосовоКосово 2 0 0 2 41:62 -21 0
4 ФинскаФинска 2 0 0 2 46:73 -27 0
4 ЛетонијаЛетонија 2 1 0 1 48:57 -9 2
3 1 0 0 0 0 0:0 0 0
4 3 1 0 0 1 24:39 -15 0
4 АвстријаАвстрија 2 3 1 0 2 78:98 -20 2
4 ТурцијаТурција 3 0 0 3 74:91 -17 0
4 ЛитванијаЛитванија 2 0 0 2 46:70 -24 0
1 0 0 0 0 0:0 0 0
4 МалтаМалта 3 0 0 3 65:113 -48 0
4 ИрскаИрска 3 0 0 3 72:102 -30 0
Група 3
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШведскаШведска 1 2 2 0 0 63:46 +17 4
1 ДанскаДанска 1 2 2 0 0 71:48 +23 4
1 ГерманијаГерманија 4 4 0 0 130:91 +39 8
1 ЛуксембургЛуксембург 3 3 0 0 100:54 +46 6
1 НорвешкаНорвешка 1 3 2 0 1 91:76 +15 4
1 ПолскаПолска 1 2 2 0 0 64:48 +16 4
1 РусијаРусија 2 1 1 0 57:55 +2 3
1 КипарКипар 3 3 0 0 88:61 +27 6
1 1 2 2 0 0 65:48 +17 4
1 КипарКипар 3 3 0 0 88:61 +27 6
2 МакедонијаМакедонија 1 2 2 0 0 58:47 +11 4
2 ФранцијаФранција 1 2 0 1 1 50:53 -3 1
2 ГрузијаГрузија 3 2 0 1 102:71 +31 4
2 РоманијаРоманија 1 2 1 0 1 66:60 +6 2
2 БелорусијаБелорусија 1 2 1 0 1 52:52 0 2
2 ИсландИсланд 3 2 0 1 92:69 +23 4
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 2 3 1 0 2 63:68 -5 2
2 БугаријаБугарија 3 2 0 1 76:84 -8 4
2 ГрузијаГрузија 3 2 0 1 102:71 +31 4
2 УкраинаУкраина 1 2 0 1 1 55:57 -2 1
3 ЕстонијаЕстонија 4 1 0 3 94:108 -14 2
3 ЧешкаЧешка 0 0 0 0 0:0 0 0
3 АзербејџанАзербејџан 3 1 0 2 69:79 -10 2
3 АзербејџанАзербејџан 3 1 0 2 69:79 -10 2
3 ИзраелИзраел 1 0 0 1 22:31 -9 0
1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 ХоландијаХоландија 3 1 1 1 77:87 -10 3
3 БелгијаБелгија 1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 2 2 1 0 1 59:61 -2 2
3 ШвајцаријаШвајцарија 2 0 0 2 49:56 -7 0
3 Велика БританијаВелика Британија 3 1 0 2 71:79 -8 2
2 0 0 0 0 0:0 0 0
4 МалтаМалта 3 0 0 3 65:113 -48 0
3 Фарски ОстровиФарски Острови 0 0 0 0 0:0 0 0
4 КосовоКосово 2 0 0 2 41:62 -21 0
4 ФинскаФинска 2 0 0 2 46:73 -27 0
4 ЛетонијаЛетонија 2 1 0 1 48:57 -9 2
3 1 0 0 0 0 0:0 0 0
4 3 1 0 0 1 24:39 -15 0
4 АвстријаАвстрија 2 3 1 0 2 78:98 -20 2
4 ТурцијаТурција 3 0 0 3 74:91 -17 0