Распоред и резултати

Табели

ЕП, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ХрватскаХрватска 3 3 0 0 82:65 17 6
2 БелорусијаБелорусија 3 2 0 1 94:88 6 4
3 Црна ГораЦрна Гора 3 1 0 2 70:84 -14 2
4 СрбијаСрбија 3 0 0 3 72:81 -9 0
ЕП, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 АвстријаАвстрија 3 3 0 0 98:87 11 6
2 ЧешкаЧешка 3 2 0 1 79:76 3 4
3 МакедонијаМакедонија 3 1 0 2 79:84 -5 2
4 УкраинаУкраина 3 0 0 3 74:83 -9 0
ЕП, Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШпанијаШпанија 3 3 0 0 102:73 29 6
2 ГерманијаГерманија 3 2 0 1 88:83 5 4
3 ХоландијаХоландија 3 1 0 2 80:94 -14 2
4 ЛетонијаЛетонија 3 0 0 3 73:93 -20 0
ЕП, Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 НорвешкаНорвешка 3 3 0 0 94:80 14 6
2 ПортугалијаПортугалија 3 2 0 1 83:83 0 4
3 ФранцијаФранција 3 1 0 2 82:79 3 2
4 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 3 0 0 3 73:90 -17 0
ЕП, Главна рунда, Група 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШпанијаШпанија 3 3 0 0 94:77 17 6
1 A1A1 0 0 0 0 0:0 0 0
2 ХрватскаХрватска 3 3 0 0 83:70 13 6
1 A2A2 0 0 0 0 0:0 0 0
3 B1B1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 ГерманијаГерманија 3 1 0 2 81:81 0 2
3 B2B2 0 0 0 0 0:0 0 0
2 C1C1 0 0 0 0 0:0 0 0
4 АвстријаАвстрија 3 1 0 2 81:86 -5 2
2 C2C2 0 0 0 0 0:0 0 0
5 БелорусијаБелорусија 1 3 1 0 2 74:87 -13 2
6 ЧешкаЧешка 1 3 0 0 3 79:91 -12 0
ЕП, Главна рунда, Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 НорвешкаНорвешка 2 2 0 0 70:57 13 4
1 D1D1 0 0 0 0 0:0 0 0
2 СловенијаСловенија 3 2 0 1 79:75 4 4
1 D2D2 0 0 0 0 0:0 0 0
3 E1E1 0 0 0 0 0:0 0 0
3 УнгаријаУнгарија 1 3 2 0 1 82:82 0 4
3 E2E2 0 0 0 0 0:0 0 0
4 ПортугалијаПортугалија 1 3 1 0 2 88:87 1 2
1 F1F1 0 0 0 0 0:0 0 0
5 ИсландИсланд 3 1 0 2 73:79 -6 2
1 F2F2 0 0 0 0 0:0 0 0
6 ШведскаШведска 2 0 0 2 44:56 -12 0
ЕП (М) Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 УнгаријаУнгарија 1 3 2 1 0 74:67 7 5
2 ИсландИсланд 1 3 2 0 1 83:77 6 4
3 ДанскаДанска 3 1 1 1 85:83 2 3
4 РусијаРусија 3 0 0 3 76:91 -15 0
ЕП (М) Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 СловенијаСловенија 3 3 0 0 76:67 9 6
2 ШведскаШведска 3 2 0 1 81:68 13 4
3 ШвајцаријаШвајцарија 3 1 0 2 77:87 -10 2
4 ПолскаПолска 3 0 0 3 73:85 -12 0

Pages