Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БВБ ДортмундБВБ Дортмунд 6 5 0 1 176:154 +22 10
Плејоф
2 Шиофок КцШиофок Кц 6 4 0 2 153:149 +4 8
3 БезансонБезансон 6 3 0 3 172:163 +9 6
4 МолдеМолде 6 0 0 6 168:203 -35 0
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 МитјиландМитјиланд 6 6 0 0 189:147 +42 12
Плејоф
2 Нант Лоар Атлантик ХБНант Лоар Атлантик ХБ 6 3 0 3 174:173 +1 6
3 МошонмагеровариМошонмагеровари 6 2 0 4 174:185 -11 4
4 ФанаФана 6 1 0 5 152:184 -32 2
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Никобинг Ф.Никобинг Ф. 1 6 4 0 2 172:151 +21 8
Плејоф
2 СолаСола 1 6 4 0 2 171:156 +15 8
3 ДВСЦДВСЦ 6 4 0 2 158:163 -5 8
4 ПодравкаПодравка 6 0 0 6 150:181 -31 0
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ТурингерТурингер 6 4 1 1 188:162 +26 9
Плејоф
2 Рамницу ВалчеаРамницу Валчеа 6 3 1 2 183:178 +5 7
3 Иси ПаризИси Париз 6 3 0 3 154:156 -2 6
4 Ваци НКСЕВаци НКСЕ 6 1 0 5 156:185 -29 2
Плејоф