Распоред и резултати

Табели

Централно Анерикански и Карибски Игри (Ж), Гр.А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Порто РикоПорто Рико 3 3 0 0 99:69 30 6
2 МексикоМексико 3 2 0 1 118:78 40 4
3 НикарагваНикарагва 3 1 0 2 67:101 -34 2
4 КостарикаКостарика 3 0 0 3 61:97 -36 0
Централно Анерикански и Карибски Игри (Ж), Гр.Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Доминиканска РепубликаДоминиканска Република 3 3 0 0 96:57 39 6
2 КубаКуба 3 2 0 1 94:50 44 4