Распоред и резултати

Табели

Балтичка Ракометна лига, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ЗапорожјеЗапорожје 7 5 1 1 201:188 13 11
2 СКА МинскСКА Минск 7 4 1 2 214:192 22 9
3 КоксКокс 7 4 1 2 207:188 19 9
4 Тенакс ДобелеТенакс Добеле 9 4 1 4 257:264 -7 9
5 Полва СервитиПолва Сервити 9 1 3 5 235:249 -14 5
6 КлапедаКлапеда 9 2 1 6 251:284 -33 5
Балтичка Ракометна лига, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Свиеса ВилнусСвиеса Вилнус 8 5 2 1 242:209 33 12
2 КераКера 8 5 1 2 223:214 9 11
3 Целтниек/ЛСПАЦелтниек/ЛСПА 9 4 2 3 285:262 23 10
4 ГранитасГранитас 8 5 0 3 224:220 4 10
5 ТалинТалин 8 1 3 4 204:204 0 5
6 ВилјандиВилјанди 9 0 2 7 208:277 -69 2