Распоред и резултати

Табели

Азиски Игри, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 КатарКатар 2 2 0 0 99:31 68 4
2 ИранИран 2 1 0 1 75:46 29 2
3 МалезијаМалезија 2 0 0 2 22:119 -97 0
Азиски Игри, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 KoreaKorea 1 1 0 0 47:16 31 2
1 Република КорејаРепублика Кореја 2 1 1 0 73:42 31 3
2 ЈапонијаЈапонија 2 1 1 0 64:41 23 3
3 PakistanPakistan 2 0 0 2 31:85 -54 0
Азиски Игри, Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 2 2 0 0 89:37 52 4
2 Хонг КонгХонг Конг 2 1 0 1 64:59 5 2
3 IndonesiaIndonesia 2 0 0 2 30:87 -57 0
Азиски Игри, Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 БахреинБахреин 3 3 0 0 99:70 29 6
2 ИракИрак 1 3 2 0 1 101:89 12 4
3 ТајванТајван 1 3 1 0 2 89:102 -13 2
4 IndiaIndia 3 0 0 3 82:110 -28 0
Азиски Игри, Група 1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 КатарКатар 3 3 0 0 78:60 18 6
2 ЈапонијаЈапонија 3 1 1 1 70:74 -4 3
3 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 3 0 2 1 69:74 -5 2
4 ИракИрак 3 0 1 2 64:73 -9 1
Азиски Игри, Група 2
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 БахреинБахреин 3 3 0 0 99:67 32 6
2 Република КорејаРепублика Кореја 3 2 0 1 99:70 29 4
3 ИранИран 3 1 0 2 97:83 14 2
4 Хонг КонгХонг Конг 3 0 0 3 54:129 -75 0