Елмир Граџан

Елмир Граџан
  • Босанецот Граџан до 2020 година верен на Еурофарм Работник

    Босанскиот интернационалец Елмир Граџан одлично се снајде во Еурофарм Работник и уште од стартот се наметна на позицијата кружен напаѓач. 24-годишниот потенцијален репрезентативец на Босна и Херцеговина го продолжи договорот со клубот од Битола на уште две сезони, што е јасна потврда дека Темелковски и управата се задоволни од неговиот учинок.