Димитар Димитриоски

Димитар Димитриоски
  • Димитриоски од Металург пред преселба во Вардар

    Екипата на Металург по сè изгледа ќе остане без уште еден клучен ракометар од својот ростер. Откако пред извесен период Бојан Маџовски се пресели во Еурофарм Работник, многу веројатно тимот од Автокоманда ќе остане и без својата втора опција на левата крилна позиција.