Денешни натпревари

21. коло

Најнови вести

Табела

Д1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Лига на шампиони
1 МонпелјеМонпелје 21 19 0 2 680:582 +98 38
Лига на шампиони
2 ПСЖПСЖ 21 18 0 3 751:633 +118 36
Лига Европа
3 НантНант 20 17 0 3 686:571 +115 34
Лига Европа
4 ШамбериШамбери 20 14 1 5 615:568 +47 29
Лига Европа
5 НимНим 1 21 13 0 8 667:641 +26 26
6 ТулузТулуз 1 20 11 2 7 629:609 +20 24
7 ДанкеркДанкерк 21 8 2 11 632:680 -48 18
8 Сант РафаелСант Рафаел 20 9 0 11 611:622 -11 18
9 Лимож Ханд 87Лимож Ханд 87 21 8 2 11 636:652 -16 18
10 Екс ПровансЕкс Прованс 20 8 1 11 575:607 -32 17
11 Сесон РенСесон Рен 21 8 1 12 574:584 -10 17
12 КретејКретеј 20 6 1 13 594:664 -70 13
13 ШартрШартр 1 21 6 1 14 603:645 -42 13
14 ИвриИври 1 20 5 2 13 600:655 -55 12
Испаѓање
15 Истр Оуест ПровенсИстр Оуест Провенс 21 3 3 15 624:683 -59 9
Испаѓање
16 Секестат АлзасСекестат Алзас 20 3 0 17 564:645 -81 6
Лига на шампиони
Лига Европа
Испаѓање