Пресврт на повидок: Таткото на Том Брејди негира пензија!?

Том

Том Брејди и натаму нема одлучено дали ќе замине во пензија или не, вели неговиот татко Том сениор.

>>> Том Брејди заминува во пензија по 22 сезони во НФЛ лигата!

Светските меидуми објавија дека најголемиот на сите времиња одлучил да ја прекине кариерата по 22 сезони во НФЛ лигата. Меѓутоа на крај тоа би можело да не се случи.

„Том не ја донел конечната одлука дали ќе се пензионира или не. Секој што го тврди спротивното е апсолутно погрешно информиран“, изјави таткото на Брејди.

НФЛ-легендата се очекува да се изјасни во блиска иднина и да ги реши сите дилеми поврзани со неговата пензија.