ВИДЕО: Публиката во неверица – хрватски пинг-понгар невозможното го направи возможно! 

Хрватскиот понг-понгар, Томислав Пуцар на спектакуларен начин ја одушеви присутната публика на Отвореното првенство во Бугарија, кое се игра во Панаѓуриште. 

На дуелот со Џонатан Грот, Хрватот невозможното да го направи возможно, откако успеа да спаси еден смеч на противникот, а притоа да поентира за неверица меѓу присутните во салата.

  • Погледнете го невозможниот поен на Пуцар во Бугарија: