Крива Паланка и Берово продолжуваат со победи во пинг-понгарската Суперлига

Овој викенд се одиграа мечевите од 11. и 12. коло од Суперлигата и Првата пинг-понгарска лига во машка конкуренција. Сите натпревари се одржаа во СЦ „Борис Трајковски“ во добар спортски дух и без никакви проблеми.

Постигнаа се следните резултати:

Суперлига (мажи):
11. коло

Крива Паланка 2007 - Шампион Фа 2-4
Телеком Нец 2 - Младост 96 2-4
Кочани - Берово 0-4
Работнички - Рисови 4-3
Крива Паланка - Младост 4-1

Суперлига (мажи)
12. коло:

Берово - Работнички 4-3
Рисови - Крива Паланка 2007 3-4
Шампион Фа - Крива Паланка 1-4
Младост - Телеком Нец 2  3-4
Младост 96 - Кочани 4-0

Прва лига (мажи)
11. коло:

Пелагонија - Астраион  4-2
Борец Тим - Телеком Нец 1-4
Вардар - Берово 2  4-1
Дебар Маало - Кратово 4-1

Прва лига (мажи)
12. коло;

Телеком Нец - Пелагонија 2-4
Астраион - Дебар Маало 4-0
Берово 2 - Борец Тим  4-2
Радовиш - Вардар 4-2