Играчите на ППК Берово доминираа на ТOП 8 турнирите во пинг-понг до 12 години

Викендов во Прилеп се одиграа ТОП 8 турнирите во пинг-понг во категорија У12 во машка и женска конкуренција.И во двете категории немаше изненадување, најдобрите на ранг листите само ги потврдија своите позиции.

Вака изгледа конечниот пласман.

Mажи:
1. Кристијан Каламадевски - ППК Зегин Берово
2. Леонид Гидалов - ППК Студент
3. Давид Јоноски - ППК Младост 96
4. Мартин Ристески - ППК Младост 96
5. Трајче Маркоски - ППК Младост 96
6. Кристијан Митев - ППК Пелагонија
7. Јован Пармачки - ППК Зегин Берово
8. Андреј Бејковски - ППК Пелагонија

Жени:
1. Моника Стајковска - ППК Зегин Берово
2. Матеја Смолиќ - ППК Рисови
3, Лена Гидалова - ППК Студент
4. Сара Ризовска - ППК Зегин Берово
5. Мила Гулеска - ППК Младост 96
6. Благица Печинска - ППК Зегин Берово
7. Ана Смолиќ - ППК Рисови
8. Алексија Китански - ППК Агро Милениум