ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО: Пинг-понг натпревари од Суперлига, Прва лига (8. и 9. коло)

Gol.mk и Пинг-понгарската федерација на Македонија започнуваат нов проект, во кој сите натпревари од домашниот шампион директно ќе ги пренесуваме на нашиот медиум. Овој потег треба да ги израдува љубителите на пинг-понг спортот и да помогне околу развојот на оваа игра во нашата земја. 

Во последните неколку години овој спорт има голем прогрес во нашата земја, организитори бевме на големи приредби, а и државното првенство е возбудливо.

  • Директен пренос: Суперлига и Прва лига (8. и 9 .коло)

Шесто коло:
Младост 96- Вардар  4-0
Рисови - Телеком НЕЦ 2 3- 4
Шампион ФА - Радовиш   4-1
Работнички - Младост 0-4

Седмо коло:
Радовиш - Работнички 4-3
Телеком НЕЦ 2 - Шампион ФА 2-4
Вардар - Рисови 4-1
Крива Паланка 2007 - Младост 96  4-3