ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО: Пинг-понг натпревари од Суперлига, Прва лига (17. и 18. коло)

Gol.mk и Пинг-понгарската федерација на Македонија започнaa нов проект, во кој сите натпревари од домашниот шампион директно ќе ги пренесуваме на нашиот медиум. Овој потег треба да ги израдува љубителите на пинг-понг спортот и да помогне околу развојот на оваа игра во нашата земја. 

Во последните неколку години овој спорт има голем прогрес во нашата земја, организитори бевме на големи приредби, а и државното првенство е возбудливо.

  • Директен пренос: Суперлига и Прва лига (17. и 18 .коло):