ОФМ ќе прави двојна ревизија, се чека и на промена на Статутот

Одбојкарската федерација на Македонија (ОФМ) објави соопштение дека ќе се прави двојна ревизија на финансискиот извештај кој не беше прифатен на последното Изборно собрание во Штип и воедно најави промени.

Претседателот Петар Јовановски ја информираше јавноста за овие чекори преку соопштение, а истовремено порача дека чека на предлози за промена на Статутот. Првиот човек на македонската одбојка истовремено го прозва и ОК Вардар, како единствен клуб кој има забелешки.

  • Соопштението на ОФМ во целост: