Михајловиќ и Стаменковиќ нови одбојкарки на Фит Фан Волеј

Екипата на Фит Фан Волеј продолжува да го засилува својот ростер за новата сезона. Нови членови на тимот се одбојкарките од Србија, Емилија Михајловиќ и Катарина Стаменковиќ

„На наше големо задоволство, во Фит Фан Волеј сезона за нашиот клуб ќе настапуваат две големи засилувања од Србија. Катарина Стаменковиќ, која и претходната сезона успешно го носеше нашиот дрес и ни доаѓа од нашата братска екипата на ЖОК Врање, и Емилија Михајловиќ која во својата богата кариера настапуваше за екипите на ЖОК Врање и суперлигашите ЖОК Клек и ЖОК Нови Сад“, велат од редовите на скопскиот клуб.

Фит Фан Војел претходно се засили со поранешната одбојкарка на Ѓорче Петров, Мила Златановска.