Хуманитарен тикет: Зоки Конга типува за Домот за мали деца и доенчиња

Продолжуваат викенд-натпреварите, со тоа продолжува и MOZZART хуманитарната кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде Зоран Конга Јагоридовски, музичар и член на Contrudj. На неговиот тикет во Mozzart има вкупно шест натпревари.

Сите се од фудбалот, а доаѓаат од најдобрите лиги во Шпанија, Турција, Франција, Германија и Италија.

Eвентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Зоран ќе ја донира во Домот за мали деца и доенчиња во Битола.