Хуманитарен тикет: Матеј Јаневски типува за Детското село

Продолжуваат натпреварите, со тоа продолжува и MOZZART хуманитарната кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде Матеј Јаневски, фудбалер кој ги брани боите на ФК Тетекс. На својот тикет тој одбра пет натпревари, три се фудбалски, еден е тениското финале на УС Опен, а уште еден е кошаркарското финале на СП 2023 во кое играат Србија и Германија.

Евентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Матеј ќе ја донира во СОС Детското село во Скопје.