Хуманитарен тикет: Иво Јанакиевски типува за Домот за деца без родители

Продолжуваат натпреварите, со тоа продолжува и MOZZART хуманитарната кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде македонскиот фудбалер Иво Јанакиевски кој на својот тикет одбра вкупно шест натпревари со квота 19.84. Сите се фудбалски мечеви, а доаѓаат од Италија, Англија, Хрватска, Бразил и Русија.

Евентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Иво ќе ја донира во Домот за деца без родители во Скопје.