Хуманитарен тикет: Диме Димов типува за Домот за деца без родители во Радовиш

Продолжуваат натпреварите, со тоа продолжува и нашата MOZZART хуманитарна кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде Диме Димов, македонски фудбалски интернационалец кој настапува за бугарскиот клуб ФК Локомотив Софија.

Евентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Диме ќе ја донира во Домот за деца без родители во Радовиш.