Хуманитарен тикет: Бобан Ѓороски типува за децата во „Козле“

Продолжуваат натпреварите, со тоа продолжува и MOZZART хуманитарната кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде Бобан Ѓороски, Претседател на боди-билдинг федерацијата на Македонија. На својот тикет тој одбра вкупно шест натпревари, сите се фудбал, а доаѓаат од најсилните лиги во Европа.

Евентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Бобан ќе ја донира во Институтот за белодробни заболувања кај децата Козле.