Хуманитарен тикет: Ален Рустемовски со шест сигурни неделни средби

Продолжуваат натпреварите, со тоа продолжува и MOZZART хуманитарната кампања во која типуваат познатите и ловат добивка која доколку ја погодат, ја донираат по своја желба.

Овој пат учесник во кампањата ќе биде Ален Рустемовски, македонски репрезентативец во бокс и освојувач на бронзата на последното Балканско првенство. Спортистот одбра шест натпревари, а доаѓаат од три спорта - фудбал, кошарка и ракомет.

Евентуалната добивка во хуманитарната кампања на MOZZART, Ален ќе ја донира во Домот за доенчиња и мали деца во Битола.