Фантастични 44 милиони денари исплатени на играчи на Видеолотарија во обложувалниците на Евротип

Спортските обложувалници Евротип и Видеолотарија донесоа фантастични 44 милиони денари за месец Август кај среќните играчи. Во месец Август добивме еден СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот  и четири МИЛИОНЕР џекпот среќни добитници.

Спортските обложувалници на ЕВРОТИП повторно со најголем број на исплатени добивки.

Најголемата добивка, спектакуларниот СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот вреден 20.110.146 денари го освои среќниот играч  во уплатната локација на ЕВРОТИП  – Тетово.

За месец Август имаме дури 4 МИЛИОНЕР џекпоти. Највисокиот износ за оваа добивка е 1.739.051 денари во Евротип Гостивар.

Ова се четирите МИЛИОНЕР џекпот добивки освоени во месец Август:

  • 1.739.051 – Евротип Гостивар
  • 1.713.284 – Евротип Могила
  • 1.512.303 – Евротип Ростуше
  • 1.335.453 – Евротип Битола

Месец Август го завршуваме со исплатени 44 милиони денари. Спортските обложувалници ЕВРОТИП и ВЛТ и понатаму ќе продолжат со низата на високи добивки за среќните играчи.

Следете не на социјалните мрежи на Евротип, посетете ја нашата веб страна www.evrotip.mk  и креирајте го вашиот добитен тикет. Играј и биди следниот потенцијален милионер!

Комерцијален текст