ВИДЕО: Дуелот еден на еден на Коби и синот на Двејн Вејд, белег на спектаклот!

Сите погледи на „Ол-стар“ мечот беа насочени кон Коби Брајант. На загревањето тој им посвети внимание и на најмладите, главно членови на семејствата на учесниците на спектаклот.

Спектакуларен беше дуелот, еден на еден на Коби со малиот Флеш Жуниор, син на Двејн Вејд.

Дали можеби Коби го најде својот наследник. Во 20 години учества на овој тип натпревари Брајант против себе имаше голем број противници, но никогаш вака искрен млад ривал.