Најнови вести

Табела

Atlantic Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бостон СелтиксБостон Селтикс 20 16 0 4 0:0 0 800
2 Филаделфија 76ерсФиладелфија 76ерс 20 11 0 9 0:0 0 550
3 Торонто РепторсТоронто Репторс 19 10 0 9 0:0 0 526
4 Бруклин НетсБруклин Нетс 21 10 0 11 0:0 0 476
5 Њујорк НиксЊујорк Никс 20 9 0 11 0:0 0 450
Southeast Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Атланта ХоуксАтланта Хоукс 20 11 0 9 0:0 0 550
2 Вашингтон ВизардсВашингтон Визардс 20 10 0 10 0:0 0 500
3 Мајами ХитМајами Хит 21 10 0 11 0:0 0 476
4 Шарлот ХорнетсШарлот Хорнетс 20 6 0 14 0:0 0 300
5 Орландо МеџикОрландо Меџик 20 5 0 15 0:0 0 250
Southwest Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Мемфис ГризлисМемфис Гризлис 20 12 0 8 0:0 0 600
2 Њу Орлеанс ПеликансЊу Орлеанс Пеликанс 19 11 0 8 0:0 0 579
3 Далас МавериксДалас Маверикс 19 9 0 10 0:0 0 474
4 Сан Антонио СпарсСан Антонио Спарс 21 6 0 15 0:0 0 286
5 Хјустон РокетсХјустон Рокетс 19 5 0 14 0:0 0 263
NBA 22/23
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бостон СелтиксБостон Селтикс 20 16 0 4 0:0 0 800
Плејоф
1 Феникс СансФеникс Санс 19 13 0 6 0:0 0 684
1 Атланта ХоуксАтланта Хоукс 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
2 Денвер НагетсДенвер Нагетс 19 12 0 7 0:0 0 632
2 Милвоки БаксМилвоки Бакс 19 14 0 5 0:0 0 737
1 Бостон СелтиксБостон Селтикс 0 0 0 0 0:0 0 0
3 Феникс СансФеникс Санс 19 13 0 6 0:0 0 684
Плејоф
3 Мемфис ГризлисМемфис Гризлис 20 12 0 8 0:0 0 600
1 Бруклин НетсБруклин Нетс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Шарлот ХорнетсШарлот Хорнетс 0 0 0 0 0:0 0 0
4 Кливленд КавалирсКливленд Кавалирс 20 13 0 7 0:0 0 650
Плејоф
4 Њу Орлеанс ПеликансЊу Орлеанс Пеликанс 19 11 0 8 0:0 0 579
Плејоф
5 Лос Анџелес КлиперсЛос Анџелес Клиперс 21 12 0 9 0:0 0 571
5 Денвер НагетсДенвер Нагетс 19 12 0 7 0:0 0 632
1 Чикаго БулсЧикаго Булс 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Кливленд КавалирсКливленд Кавалирс 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
6 Сакраменто КингсСакраменто Кингс 18 10 0 8 0:0 0 556
6 Мемфис ГризлисМемфис Гризлис 20 12 0 8 0:0 0 600
Квалификациски плејоф
7 Портланд Треил БлејзерсПортланд Треил Блејзерс 20 11 0 9 0:0 0 550
7 Њу Орлеанс ПеликансЊу Орлеанс Пеликанс 19 11 0 8 0:0 0 579
8 Индијана ПејсерсИндијана Пејсерс 19 11 0 8 0:0 0 579
Квалификациски плејоф
8 Јута ЏезЈута Џез 22 12 0 10 0:0 0 545
1 Детроит ПистонсДетроит Пистонс 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
9 Голден Стејт ВориорсГолден Стејт Вориорс 21 11 0 10 0:0 0 524
9 Лос Анџелес КлиперсЛос Анџелес Клиперс 21 12 0 9 0:0 0 571
10 Сакраменто КингсСакраменто Кингс 18 10 0 8 0:0 0 556
Квалификациски плејоф
10 Минесота ТимбервулвсМинесота Тимбервулвс 20 10 0 10 0:0 0 500
11 Далас МавериксДалас Маверикс 19 9 0 10 0:0 0 474
11 Атланта ХоуксАтланта Хоукс 20 11 0 9 0:0 0 550
12 Оклахома Сити ТандерОклахома Сити Тандер 20 8 0 12 0:0 0 400
12 Филаделфија 76ерсФиладелфија 76ерс 20 11 0 9 0:0 0 550
1 Индијана ПејсерсИндијана Пејсерс 0 0 0 0 0:0 0 0
13 Портланд Треил БлејзерсПортланд Треил Блејзерс 20 11 0 9 0:0 0 550
13 Лос Анџелес ЛејкерсЛос Анџелес Лејкерс 18 7 0 11 0:0 0 389
14 Јута ЏезЈута Џез 22 12 0 10 0:0 0 545
14 Сан Антонио СпарсСан Антонио Спарс 21 6 0 15 0:0 0 286
15 Торонто РепторсТоронто Репторс 19 10 0 9 0:0 0 526
15 Хјустон РокетсХјустон Рокетс 19 5 0 14 0:0 0 263
16 Голден Стејт ВориорсГолден Стејт Вориорс 21 11 0 10 0:0 0 524
1 Мајами ХитМајами Хит 0 0 0 0 0:0 0 0
17 Вашингтон ВизардсВашингтон Визардс 20 10 0 10 0:0 0 500
1 Милвоки БаксМилвоки Бакс 0 0 0 0 0:0 0 0
18 Минесота ТимбервулвсМинесота Тимбервулвс 20 10 0 10 0:0 0 500
19 Бруклин НетсБруклин Нетс 21 10 0 11 0:0 0 476
20 Мајами ХитМајами Хит 21 10 0 11 0:0 0 476
1 Њујорк НиксЊујорк Никс 0 0 0 0 0:0 0 0
21 Далас МавериксДалас Маверикс 19 9 0 10 0:0 0 474
1 Орландо МеџикОрландо Меџик 0 0 0 0 0:0 0 0
22 Њујорк НиксЊујорк Никс 20 9 0 11 0:0 0 450
23 Чикаго БулсЧикаго Булс 19 8 0 11 0:0 0 421
1 Филаделфија 76ерсФиладелфија 76ерс 0 0 0 0 0:0 0 0
24 Оклахома Сити ТандерОклахома Сити Тандер 20 8 0 12 0:0 0 400
25 Лос Анџелес ЛејкерсЛос Анџелес Лејкерс 18 7 0 11 0:0 0 389
26 Шарлот ХорнетсШарлот Хорнетс 20 6 0 14 0:0 0 300
27 Сан Антонио СпарсСан Антонио Спарс 21 6 0 15 0:0 0 286
Плејоф
Квалификациски плејоф
Pacific Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Феникс СансФеникс Санс 19 13 0 6 0:0 0 684
2 Лос Анџелес КлиперсЛос Анџелес Клиперс 21 12 0 9 0:0 0 571
3 Сакраменто КингсСакраменто Кингс 18 10 0 8 0:0 0 556
4 Голден Стејт ВориорсГолден Стејт Вориорс 21 11 0 10 0:0 0 524
5 Лос Анџелес ЛејкерсЛос Анџелес Лејкерс 18 7 0 11 0:0 0 389
Central Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Милвоки БаксМилвоки Бакс 19 14 0 5 0:0 0 737
2 Кливленд КавалирсКливленд Кавалирс 20 13 0 7 0:0 0 650
3 Индијана ПејсерсИндијана Пејсерс 19 11 0 8 0:0 0 579
4 Чикаго БулсЧикаго Булс 19 8 0 11 0:0 0 421
5 Детроит ПистонсДетроит Пистонс 22 5 0 17 0:0 0 227
Northwest Division
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Денвер НагетсДенвер Нагетс 19 12 0 7 0:0 0 632
2 Портланд Треил БлејзерсПортланд Треил Блејзерс 20 11 0 9 0:0 0 550
3 Јута ЏезЈута Џез 22 12 0 10 0:0 0 545
4 Минесота ТимбервулвсМинесота Тимбервулвс 20 10 0 10 0:0 0 500
5 Оклахома Сити ТандерОклахома Сити Тандер 20 8 0 12 0:0 0 400
Eastern Conference
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Бостон СелтиксБостон Селтикс 20 16 0 4 0:0 0 800
Плејоф
2 Милвоки БаксМилвоки Бакс 19 14 0 5 0:0 0 737
Плејоф
3 Кливленд КавалирсКливленд Кавалирс 20 13 0 7 0:0 0 650
Плејоф
4 Индијана ПејсерсИндијана Пејсерс 19 11 0 8 0:0 0 579
Плејоф
5 Атланта ХоуксАтланта Хоукс 20 11 0 9 0:0 0 550
Плејоф
6 Филаделфија 76ерсФиладелфија 76ерс 20 11 0 9 0:0 0 550
Квалификациски плејоф
7 Торонто РепторсТоронто Репторс 19 10 0 9 0:0 0 526
Квалификациски плејоф
8 Вашингтон ВизардсВашингтон Визардс 20 10 0 10 0:0 0 500
Квалификациски плејоф
9 Бруклин НетсБруклин Нетс 21 10 0 11 0:0 0 476
Квалификациски плејоф
10 Мајами ХитМајами Хит 21 10 0 11 0:0 0 476
11 Њујорк НиксЊујорк Никс 20 9 0 11 0:0 0 450
12 Чикаго БулсЧикаго Булс 19 8 0 11 0:0 0 421
13 Шарлот ХорнетсШарлот Хорнетс 20 6 0 14 0:0 0 300
14 Орландо МеџикОрландо Меџик 20 5 0 15 0:0 0 250
15 Детроит ПистонсДетроит Пистонс 22 5 0 17 0:0 0 227
Плејоф
Квалификациски плејоф